Spiderman pak kind

Een stoer verkleedpak!

Het echte spiderman pak kind uit de nieuwste film van Marvel spreekt echt tot de verbeelding. Het kostuum kunt u in verschillende modellen verkrijgen maar hebben steeds de typische rood-blauwe kleuren. Het spiderman pak kind kan met inclusief het hoofdmasker én met echte vulling in de spierballen. De outfit kun je aanvullen met de hippe rode laarzen die sluiten met een rits langs de binnenkant.

Variaties

Is u kind helemaal weg van deze actiefiguur dan kan het zijn het spiderman pak kind aanvullen met gadgets. Zo is er het coole dekded, de bidon drinkfles, de actiepoppen en de stoere zwemzakken. Uw bengel gaat helemaal uit de bol wanneer het in zijn spiderman pak kind aanvalt met het spidermangeweer. Deze spiderman handschoen maakt echte spinnendraden aan en laat gekke geluiden horen.

Aankopen

Het spiderman pak kind kunt u in diverse carnavalwinkels aankopen. Er zijn diverse maten alsook voor de schoenen. Online zijn meerdere webwinkels te vinden. De levering gebrurt snel en de betaling is veilig. Voordeel is, dat u hier wellicht meer keuze hebt en accessoires kunt bijkopen.